Στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και η σαμπάνια KRUG!

KRUG CHAMPAGNE AMBYX

 

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι στο χαρτοφυλάκιο της θα προστεθεί και η σαμπάνια Krug η οποία ανήκει στον οίκο Moët Hennessy.

Ο Οίκος Krug, ανταποκρινόμενος στη φήμη του ως του πρώτου και μοναδικού «Champagne House», δημιουργεί υψηλού κύρους σαμπάνιες, κάθε χρόνο από την ίδρυση του.

Ιδρύθηκε στο Reims της Γαλλίας, το 1843 από τον Joseph Krug, έναν οραματιστή της εποχής του, με την αντισυμβατική φιλοσοφία ότι η ουσία της σαμπάνιας είναι η ίδια η ευχαρίστηση. Με την αυθεντική του προσέγγιση στην παραγωγή σαμπάνιας, αποφάσισε να ξεπεράσει την αντίληψη της εκλεκτής σοδιάς και να δημιουργεί την πιο γενναιόδωρη έκφραση της σαμπάνιας κάθε χρόνο. Έτσι, ίδρυσε έναν οίκο στον οποίο όλες οι σαμπάνιες έχουν την ίδια τιμητική διάκριση. 

Η συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της σαμπάνιας Krug η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή των μαρκών  Moët & Chandon, Dom Pérignon, Ruinart, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Veuve Clicquot Ponsardin, Ardbeg και Glenmorangie.