Johnnie Walker

En Lefko 87.7 με τη Ρένα Μόρφη on stage και το Johnnie Walker στα ποτήρια μας

 

Τα 5|25 Live Session του En Lefko 87.7 ολοκληρώθηκαν με τη Ρένα Μόρφη on stage και το Johnnie Walker στα ποτήρια μας

Το studio του En Lefko 87.7 μετατράπηκε για τρίτη φορά σε live stage ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο έναν υπέροχο κύκλο 5|25 live sessions.  Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, επιλεγμένοι ακροατές και εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν μια αποκλειστική εμφάνιση της μοναδικής Ρένας Μόρφη. Η αγαπημένη εμπειρία παρέμεινε ίδια – 5 λεπτά συνέντευξης στην Εύα Θεοτοκάτου και 25 λεπτά ζωντανής μουσικής στο live stage και στον αέρα του En Lefko 87.7, πάντα συντροφιά  με το εκλεκτό blended scotch whisky Johnnie Walker.

Την Τρίτη 26 Ιουνίου, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, η γνωστή και ως Σούλη Ανατολή, Ρένα Μόρφη, «προσγειώθηκε» στο live stage του αγαπημένου μας σταθμού και ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια της μεταδίδοντας τη φοβερή ενέργειά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της στους τυχερούς παρευρισκόμενους.

 

Johnnie Walker

 

Τη μαγευτική ατμόσφαιρα, συμπλήρωσε μοναδικά το νέο Johnnie & Ginger, που αποτελεί τη νέα πρόταση σερβιρίσματος του εκλεκτού Johnnie Walker. Το νέο long serve αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό που αναδεικνύει  την πολύπλευρη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων του θρυλικού Σκωτσέζικου ουίσκι και ταυτόχρονα εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale.

 

#JohnnieWalker
#JohnnieGinger
#EnjoyJohnnieGingerTogether

https://www.johnniewalker.com/elgr/