PIG NOSE: Cocktails on the road

Tο ανατρεπτικό Pig Nose ήρθε για να ταρακουνήσει το χώρο του bar catering στην Ελλάδα και όχι μόνο!

To project

Το Pig Nose αποτελεί ένα project του The Bar Testament (www.thebartestament.com) μιας καταξιωμένης εταιρίας στο χώρο του bar & cocktail catering. Το van ταξίδεψε από το Βέλγιο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισε και η ανακατασκευή του και κράτησε 7 μήνες. Εσωτερικά είναι ένα πλήρες διαμορφωμένο bar, με υπερπλήρη και λειτουργικά bar stations, με ψυγεία στους -2º ώστε τα ποτήρια που σερβίρονται τα cocktails, να βγαίνουν παγωμένα για μεγαλύτερη απόλαυση. Όσον αφορά στο όνομα, προέκυψε από το γαλλικό “nez de cochon” που σημαίνει η μύτη του γουρουνιού, όπως και συνήθιζαν να αναφέρονται στο συγκεκριμένο Citroen Van. Το The Bar Testament είναι η πρώτη εταιρία bar catering στην Ελλάδα που διαθέτει ένα Van Bar στις υπηρεσίες της.

Οι υπηρεσίες

Το Pig Nose προσφέρει ολοκληρωμένες bar & cocktail catering υπηρεσίες για οποιαδήποτε κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση όπως γάμους, βαφτίσια, γενέθλια, baby showers, parties, αποφοιτήσεις, παιδικά parties, θεματικά parties, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, εγκαίνια, σεμινάρια, φεστιβάλ, προώθηση προϊόντων, παρουσίαση προϊόντων κτλ, προσαρμοσμένες πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε πελάτη και κάθε εκδήλωσης. Το Pig Nose μπορεί να αναλάβει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα!

Επιπλέον το Pig Nose μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό για: Μobile pop up shops, διαφημίσεις και προώθηση προϊόντων.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2311 221463, 697 7590306, 693 7136937
Διεύθυνση: Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα, 54625, Θεσσαλονίκη
Website: www.pig-nose.com
Email: info@pig-nose.com
Facebook: www.facebook.com/PigNoseGr/

Instagram: Pig_Nose_Gr
Twitter: @Pig_Nose_Gr

source: PIG NOSE