Whisky Live Athens

Whisky Live Athens 2024

Το Whisky Live Athens έρχεται στην Τεχνόπολη

Δίνουμε ραντεβού στη μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική έκθεση για το «νερό της ζωής»
Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Whisky επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Γκάζι, στις 2 και 3 Μαρτίου, και προσκαλεί όλους τους μυημένους, λάτρεις και οπαδούς του βασιλιά των αποσταγμάτων σε ένα αξέχαστο tasting.

 

Whisky Live Athens

Για δύο ολόκληρες ημέρες, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, η Τεχνόπολη θα γεμίσει σπάνιες, κομψές, μοναδικές, ξεχωριστές, premium και σούπερ premium ετικέτες ουίσκι, αλλά και επιλεγμένες φιάλες τζιν.

whisky glass

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, οι whisky lovers θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια περιήγηση σε όλα τα brands, να ανακαλύψουν νέα, να μάθουν, να πειραματιστούν, να ξαναδοκιμάσουν και να διευρύνουν τους γευστικούς τους ορίζοντες. Συνολικά θα βρίσκονται γύρω τους περισσότερες από 250 ετικέτες, όχι μόνο από Σκωτία, αλλά και από κάθε άκρη της γης. Ιρλανδία, Αμερική, Ιαπωνία και άλλες χώρες, περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Ανάμεσά τους, κρύβονται μικροί παραγωγοί, αποκλειστικές εμφιαλώσεις, αριθμημένες φιάλες, limited editions και αγαπημένα μεγάλα brands.

Για να μη χάσετε τίποτα, μπορείτε εύκολα να κρατάτε σημειώσεις στον κατάλογο που θα λάβετε στην είσοδο μαζί με το αυθεντικό Whisky Live ποτήρι δοκιμής. Μέχρι την ημέρα της έκθεσης, τόσο από το site (whiskylive.gr) όσο και από τα social (instagram), μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα για τις συμμετοχές και έτσι, όταν έρθει η μεγάλη μέρα του Whisky Live Athens, να είστε οργανωμένοι και ενημερωμένοι.

Παράλληλα με την έκθεση, τις δύο μέρες θα τρέχουν updaded και ελκυστικά σεμινάρια, στα οποία αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή, γιατί οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Επίσης, θα υπάρχει ένα πλήρως ενημερωμένο liquor shop από την Cava Nektar, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις ετικέτες που δοκιμάζετε, καθώς και premium εμφιαλώσεις σε ειδικές τιμές.

Για πρώτη φορά στο Whisky Live θα υπάρχουν εξαιρετικά συνοδευτικά, όπως premium τυριά από το τυροκομείο Κωσταρέλου, αρωματικά πούρα και φίνες σοκολάτες.

Σημειώστε επίσης το Cocktail Street, όπου εξαιρετικοί mixologists θα ετοιμάζουν γνωστά και αγαπημένα cocktails, και Street Food Corner με πεντανόστιμες λιχουδιές για να συνοδεύσετε το ποτό σας.

Τέλος ένα δυνατό κομμάτι του Whisky Live Athens είναι το VIP lounge. Ο χώρος που φιλοξενεί και φέτος πολλά διαμάντια από το βασιλιά των αποσταγμάτων. Για να κλείσετε μια θέση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα settings που θα τρέχουν μέσα στην ημέρα και θα δίνουν τη δυνατότητα για παραμονή και δοκιμή στο χώρο μιάμισης ώρας. Επομένως, τα εισιτήρια διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: τα απλά και τα VIP. Στην περίπτωση των απλών, ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει όλες τις ετικέτες που βρίσκονται στο χώρο του Whisky Live, να περιηγηθεί στα τζιν, ενώ με το VIP εισιτήριο έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο χώρο του VIP lounge για μιάμιση ώρα και να δοκιμάσει μερικές ακόμα πιο limited εκδόσεις από τις πιο ιδιαίτερες ετικέτες ουίσκι, αξίας από 120 ευρώ και πάνω, κλείνοντας μια συγκεκριμένη ώρα για tasting πιο ακριβών ετικετών.

Μια σπάνια γευσιγνωσία ουίσκι και τζιν φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά στην Αθήνα.

Μην τη χάσετε!

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας από το viva.gr

whisky glasses