OUZO VETO LIMITED EDITION 2023

Ouzo VETO limited edition. Το παραδοσιακό Ούζο από τη Μυτιλήνη έρχεται σε μια συλλεκτική, μεταλλική, φιάλη!

Το παραδοσιακό Ούζο από τη Μυτιλήνη έρχεται σε μια συλλεκτική, μεταλλική, φιάλη, «ντυμένη» με ζωντανά χρώματα και με πηγή έμπνευσης το ελληνικό καλοκαίρι και την ομορφιά του Αιγαίου

Το Οuzo VETO, το παραδοσιακό ούζο από τη Μυτιλήνη, μας συνοδεύει, και αυτό το καλοκαίρι, σε όλες τις ωραίες μας στιγμές. Παρέα με τη νέα συλλεκτική μεταλλική φιάλη, ταξιδεύουμε με κάθε γουλιά στις αγαπημένες μας παραλίες, και υποδεχόμαστε την αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη φρεσκάδα του Αιγαίου, η μεταλλική έκδοση, μας παραπέμπει σε ανέμελες διακοπές, βγαλμένες από άλλη εποχή. Η ζωντάνια του ελληνικού καλοκαιριού και η γραφικότητα του Αιγαίου ενώνονται αρμονικά στα σχέδια που «ντύνουν» τις δύο εκδοχές, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν, χρώματα στενά συνδεδεμένα με την Ελλάδα. 

Με γνώμονα την ποιότητα και την παράδοση, στη συλλεκτική φιάλη θα βρει κανείς τη χαρακτηριστική γεύση του Ouzo Veto που παραμένουν αναλλοίωτες, προσφέροντας μια γνήσια εμπειρία σε κάθε ποτήρι. Όλη την αυθεντική τέχνη του Μυτιληνιού παραδοσιακού ούζου, το «θαλασσινό» του χαρακτήρα καθώς και το πλούσιο, ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμά του που το κάνουν μοναδικό. 

Η limited edition έκδοση έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της ποτοποιίας Σπέντζα μαζί με τη γυάλινη και τη μεταλλική φιάλη. Πρόκειται για 100% ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Συνδυάζει με ιδανικό τρόπο το μειωμένο βάρος, ώστε να διευκολύνει στο σερβίρισμα, ενώ παράλληλα, η μεταλλική συσκευασία, παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία και από το ηλιακό φως, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του Ouzo VETO. 

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το Ouzo VETO μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί του σ’ έναν κόσμο γευστικής απόλαυσης και να ανακαλύψουμε το αληθινό απόσταγμα του “εύ ζήν” με αιγαιοπελαγίτικο αέρα. 

Λίγα λόγια για την ποτοποιία Σπέντζα:

Η ποτοποιία Σπέντζα ξεκίνησε το 1892 στη Πέργαμο της Μ.Ασίας από τον Γιώργη Σπέντζα όπου με ειδικό σουλτανικό φιρμάνι απέκτησε τη φιλοσοφία της απόσταξης. Τότε δύσκολα θα φανταζόταν πως το προσωπικό του μεράκι θα γινόταν πάθος, που θα περνούσε από πατέρα σε γιο στα χρόνια που ακολούθησαν. 

Το 2004 με βασικές αξίες την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, επιτεύχθηκε η έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του Ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες.

Όλα αυτά τα χρόνια η ποτοποιία Σπέντζα με αφοσίωση και μεράκι, συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.