TASTE-THE-UNEXPECTED-METAXA

Η νέα καμπάνια του οίκου Metaxa “TASTE THE UNEXPECTED”

Η νέα καμπάνια του οίκου Metaxa μας συστήνει το METAXA Amber Hour και μας καλεί να απολαύσουμε τη «χρυσή ώρα» της ημέρας, παρέα με aperitif που χαρακτηρίζονται από τα αρώματα και την πλούσια γεύση του ελληνικού κεχριμπαρένιου αποστάγματος.

Η νέα καμπάνια, του οίκου Metaxa με τίτλο “Taste the Unexpected”, παρουσιάζει μια ακόμη δημιουργική κίνηση του αυθεντικού Ελληνικού αποστάγματος, που μας καλεί να το απολαύσουμε, την ωραιότερη ώρα της ημέρας, σαν απεριτίφ. 

TASTE-THE-UNEXPECTED-METAXA

 

To METAXA είναι ένα μοναδικό ποτό. ‘Eνα γνήσιο απόσταγμα που δεν σταματά να τολμά και να οραματίζεται. Από τη δημιουργία του, το 1888, μέχρι και σήμερα, αψηφά τα στερεότυπα και δεν κατηγοριοποιείται εύκολα, ούτε μπαίνει σε «κουτάκια». To εμβληματικό κεχριμπαρένιο ποτό πάντοτε ήταν και είναι τολμηρό και πρωτότυπο. Παραμένει πιστό στις αξίες και την ποιότητά του, ενώ την ίδια στιγμή επαναπροσδιορίζεται συνεχώς.

Η νέα καμπάνια «ζωντανεύει» με ένα φρέσκο και σύγχρονο τρόπο το Ελληνικό πνεύμα και τη διάθεση να απολαύσεις χαρούμενες στιγμές με φίλους, και μας παρουσιάζει το METAXA Amber Hour. Μας ταξιδεύει σε μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν οι ωραιότερες ώρες της ημέρας, παρέα με απρόσμενα γευστικά απεριτίφ και cocktail, με βάση το κεχριμπαρένιο ποτό. 

  METAXA TASTE THE UNEXPECTED

Με τη νέα αυτή επικοινωνία, το METAXA μας προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο απόλαυσης του «golden window ή golden hour», όπως λέμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, και τις ώρες πριν και μετά από αυτό. «Μιλά» στο κοινό που δεν φοβάται να κάνει νέες, ποιοτικές γευστικές επιλογές και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Την ίδια στιγμή, επιδιώκει να εμπνεύσει τους πιστούς και αγαπημένους του καταναλωτές να το απολαύσουν σαν απεριτίφ μέσα από γευστικά cocktails.

Η απόλαυση ξεκινά αργά το απόγευμα, την ώρα που ακόμα ο ουρανός έχει τα υπέροχα κίτρινα χρώματα του ήλιου, ιδανική στιγμή να τη συνδυάσει κανείς με τις απαλές και φρουτένιες νότες που κρύβει το ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων. Καθώς κυλάει η μέρα, το κίτρινο δίνει τη θέση του στο βαθύ πορτοκαλί, τη μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος, κατάλληλη, για το πλούσιο, γεμάτο και πολύπλοκο METAXA 7 Αστέρων. Το amber hour είναι το υπέροχο και γλυκό κλείσιμο μιας ημέρας που την ίδια στιγμή σηματοδοτεί και την αρχή μιας μοναδικής βραδιάς, μια στιγμή που ταιριάζει απόλυτα με τη spicy & έντονη γεύση του METAXA 12 Αστέρων.

Η γευστική πολυπλοκότητα του METAXA κρύβει μια δημιουργική και απολαυστική δυνατότητα σερβιρίσματος κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον καθένα για ένα προσωπικό ταξίδι γεύσης, ανάλογα με τη διάθεσή του, είτε σκέτο είτε σε cocktail.   

«Το METAXA είναι ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα φτιαγμένο από προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα κρασιού, μοσχάτο και μεσογειακά βότανα. Η τολμηρή και αυθεντική του γεύση  ταιριάζει απόλυτα σε ένα απεριτίφ με άποψη. Θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα υπέροχο cognac, ωστόσο ο αρωματικός και ξεχωριστός χαρακτήρας της φρουτένιας και απαλής γεύσης του, το κάνει μοναδικό. Αυτή ακριβώς η μοναδική γεύση, έχει παράλληλα και μια υπέροχη ευελιξία, που μας δίνει τη δυνατότητα είτε να το απολαύσουμε σκέτο, είτε σε ανατρεπτικά cocktails. Η στιγμή του απεριτίφ, πάντα θα είναι η στιγμή που έχουμε τη διάθεση  να γευτούμε μια νέα αρωματική, εμπειρία. Το METAXA είναι ιδανικό για αυτή την ώρα, καθώς συνδυάζει το φιλόξενο ελληνικό χαρακτήρα με την ισορροπημένη, απαλή, φρουτώδη γεύση του.» δήλωσε η Dorothée Heriard Dubreuil, Managing Director του Οίκου Metaxa

Η νέα καμπάνια, που είναι ήδη On Air, γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Για τη δημιουργία της ο οίκος Metaxa συνεργάστηκε με την Hue & Cry, μια εταιρία διαφήμισης και επικοινωνίας που βρίσκεται στο Λονδίνο και για την παραγωγή με την ελληνική Picky Productions.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Instagram: @metaxa.official Facebook: METAXA 

#metaxa #metaxacocktails #tastetheunexpected

Εξερευνήστε περισσότερα στο metaxa.com

Απολαύστε υπεύθυνα