Συνεργασία της ΑΜΒΥΞ με τα premium προϊόντα χυμού ντομάτας MALA PERUVIANA

 

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την επιπλέον διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με την προσθήκη του πρωτοποριακού premium φυσικού χυμού τομάτας, Mala Peruviana.

Η συμφωνία η οποία ξεκινάει την 1η Μαρτίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και εμπορία των προϊόντων Mala Peruviana naked tomato (classic), Mala Peruviana Orange, Mala Peruviana Dreats ‘’Red’’, ‘’Earth”  & ’’Fire’’. Πρόκειται για μια καινοτόμα κατηγορία προϊόντων με βάση τον χυμό τομάτας και το όνομα «Dreats» (Drink & Eat). Η παρασκευή των προϊόντων γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο επεξεργασίας του χυμού τομάτας (παστερίωση μέσα στη φιάλη).  Έτσι διατηρούνται τα ποιοτικά γευστικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του καλοκαιρινού υπαίθριου καρπού μέσα σε μια μοντέρνα γυάλινη συσκευασία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έχουν από τον καταναλωτή ή από έμπειρους επαγγελματίες για την παρασκευή φαγητού και ποτού.

Για την AΜΒΥΞ :

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.

Για την Mala Peruviana:

Είναι προϊόν της μαμάς εταιρίας Fos-natural creativity η οποία τυποποιεί premium προϊόντα χυμού, κυρίως με βάση το φρούτο της τομάτας. Η εμφιάλωση γίνεται στην γνωστή  βιομηχανία προϊόντων τομάτας Δ. Νομικός Α.Ε. Η Mala Peruviana στα 6 χρόνια κυκλοφορίας της έχει εδραιώσει την θέση της σε πολλά μπαρ, επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αμερική, Ντουμπάι, Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος). Είναι 100% Ελληνικά προϊόντα και δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και γλουτένη. Ιδανικά για vegan διατροφή. Ευεργετική ουσία τους κυρίως το λυκοπένιο γνωστό για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες.