Yiannis Karakasis MW George Economidis and Yiannis Milionis tasting Johnnie Walker Blue Label

Συζητώντας με Johnnie Walker Blue Label

Το μεγαλύτερο και πιο εμβληματικό, blended Scotch whisky και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σε όλο τον κόσμο, συμπλήρωσε το 2020 τα 200 του χρόνια. Το The Tasters Club και το The Likker, αγαπούν τις παραδόσεις, την ιστορία και τους ανθρώπους που δημιούργησαν και ανέδειξαν το “νερό της ζωής” στο κορυφαίο απόσταγμα και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν αυτή την επέτειο με διάφορες ενέργειες.

Ξεκινήσαμε με 2 μεγάλους διαγωνισμούς σε facebook και instagram, ενώ παράλληλα δημοσιεύσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον timeline με milestones της ιστορίας του Johnnie Walker. Συνεχίσαμε με μία εορταστική αλλά και συλλεκτική online γευσιγνωσία και δοκιμάσαμε Blue Label εμφιαλώσεις, με αποκορύφωμα την επετειακή Legendary Eight, με καλεσμένο τον Alistair Reynolds, Luxury Reserve Brand Ambassador της Diageo Great Britain.

Οι δράσεις μας ολοκληρώθηκαν με μια συνάντηση στη Βουλιαγμένη, στο εστιατόριο Blue Fish, όπου οι Γιάννης Καρακάσης (Master of Wine), Γιώργος Οικονομίδης (Executive Chef του Blue Fish) και Γιάννης Μηλιώνης (The Tasters Club & The Likker) δοκίμασαν Johnnie Walker Blue Label και το συλλεκτικό Johnnie Walker Blue Label Legendary Eight, τα συνδύασαν με επιλεγμένες γεύσεις, συζήτησαν για τα γευστικά χαρακτηριστικά τους και το pairing και απάντησαν σε Blue Label ερωτήσεις. Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, θα παραθέσουμε το photostory και τα videos αυτής της συνάντησης, με τις ευχές μας για τα χρόνια πολλά στο Johnnie Walker και μια πρόποση για τα επόμενα 200 χρόνια!

 

THE TASTERS CLUB & THE LIKKER JOHNNIE WALKER 200 YEARS Q&A

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL TASTING & WHISKY PAIRING