world-class-studios-2021

World Class Studios 2021 Webinar

Ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός και διαγωνιστικός θεσμός της
παγκόσμιας bartending σκηνής επιστρέφει για 12η χρονιά!

world-class-studios-2021

Το World Class των Reserve Brands της Diageo, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός και διαγωνιστικός θεσμός  bartending, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας σκηνής και  προσδιορίζει για πάνω από μια δεκαετία τα παγκόσμια trends στον κλάδο του ποτού, βρίσκεται και πάλι εδώ!

Σε μια νέα πραγματικότητα, με νέα δεδομένα και κανόνες, το World Class 2021 παραμένοντας πιστό στο ραντεβού του με την εγχώρια κοινότητα, επιστρέφει σε… virtual περιβάλλον και προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά, επίδοξους bartenders να συμμετέχουν και να διεκδικήσουν τον κορυφαίο τίτλο του κλάδου!

Το συναρπαστικό ταξίδι του World Class 2021 μόλις ξεκίνησε : Η έναρξη της περιόδου υποβολής των συμμετοχών παρακολούθησης σηματοδοτεί την αρχή του εκπαιδευτικού μέρους του θεσμού, και καλεί τους επαγγελματίες  bartenders, να προεγγραφούν για να συμμετάσχουν στο μεγάλο  World Class Studios 2021 Webinar που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου!

Αρκεί να ακολουθήσουν το παρακάτω απλό  βήματα:

Να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020.

Οι 500 πρώτοι εγγεγραμμένοι θα παραλάβουν, στη διεύθυνση που θα υποδείξουν, το World Class exclusive kit, που περιλαμβάνει: μια συλλεκτική tote bag Ketel One, τις έξι παρασκευές cocktail δια χειρός των έξι instructors, που θα παρουσιαστούν στο World Class Studios 2021 Webinar, σε ειδικές αεροστεγείς συσκευασίες, καθώς και το ενημερωτικό booklet, με αναλυτικές πληροφορίες για τις φετινές θεματικές ενότητες και όλες τις λεπτομέρειες για τις διαδικασίες διεξαγωγής του

World Class 2021

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του World Class Studios 2021 Webinar, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, θα αποσταλούν σε όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, μέσω email, ενώ το webinar θα μεταδοθεί και μέσω livestream και στη σελίδα του World Class Greece στο Facebook.

Οι Έλληνες World Class Winners, που αποτελούν το line up των εισηγητών του World Class Studios 2021 Webinar, είναι οι: Ηλίας Μαρινάκης (2010), Θοδωρής (Τεό) Σπυρόπουλος (2014), Μανώλης Λυκιαρδόπουλος (2015), Αλέξης Σιμωνίδης (2016), Αχιλλέας Πλακίδας (2018) και Νίκος Σουρμπάτης (2019).

  world-class-winners

 

 Ketel One Vodka- Sweep Spot:
Οι έξι θεματικές ενότητες του World Class Studios 2021 είναι οι:

Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, και την υποστήριξη της εγχώριας κοινότητας των bar, ο Έλληνας World Class Winner 2016 και εισηγητής της ενότητας Αλέξης Σιμωνίδης, παρουσιάζει μια εις βάθος ανάλυση της σημασίας της γλυκαντικών παραγόντων σε cocktail παρασκευές με βάση την Ketel One Vodka.

Tanqueray No.TEN Gin– Heart of Gold:

H δεύτερη εκπαιδευτική ενότητα, με εισηγητή τον Έλληνα World Class Winner 2015, Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, έχει στο επίκεντρό της το αρωματικό τζιν Tanqueray No.TEN και πραγματεύεται την εκχύλιση βοτανικών συστατικών και εσπεριδοειδών για την αριστοτεχνική δημιουργία του απόλυτα ισορροπημένου long drink, Tanqueray No.TEN & tonic.

Zacapa Solera 23 Rum – From Cask to Cocktail:

Η τρίτη θεματική ενότητα, με εισηγητή τον Έλληνα World Class Winner 2010, Ηλία Μαρινάκη, αναδεικνύει την καθοριστική σημασία που έχουν τα διαδοχικά βαρέλια παλαίωσης στα αρώματα και τις γευστικές νότες που αποκτά ένα απόσταγμα, όπως το ρούμι Zacapa Solera 23 καθώς και τις μεθόδους ανάμιξης που αναδεικνύουν τα αρώματα αυτά σε ένα τελικό σερβίρισμα.

Cardhu 12 yrs Single Malt Scotch Whisky- Τhe Rule of Three:

Σε αυτή την ενότητα, ο Έλληνας World Class Winner 2014, Θοδωρής (Τεό) Σπυρόπουλος, εστιάζει στην μακρόσυρτη και συνάμα παραδοσιακή διαδικασία απόσταξης του σκωτσέζικου Cardhu 12 yrs Single Malt, αναδεικνύοντας παρασκευές cocktail με τρία μόνο συστατικά.

Don Julio Blanco Tequila – Underground Agriculture:

Από τα υψίπεδα του Jalisco στο Μεξικό μέχρι το τελικό απόσταγμα που εμφιαλώνεται, επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι η ultra-premium τεκίλα Don Julio. Ο Έλληνας World Class Winner 2019, Νίκος Σουρμπάτης, αναδεικνύει τους σημαντικότερους δύο παράγοντες, την καλλιέργεια και την χειρωνακτική συγκομιδή των φυτών της μπλε αγαύης, που αποτελούν την βάση για να αποκτήσει η τεκίλα Don Julio, όλα εκείνα τα γευστικά χαρακτηριστικά που την έχουν καθιερώσει ως την πρώτη ultra-premium τεκίλα στο Μεξικό, από 100% μπλε αγαύη.

Roe & Co Irish Whiskey – Batched & Ready to Go:

Με αφετηρία την παγκόσμια τάση των Ready to Drink (RTDs) σερβιρισμάτων, o Έλληνας World Class Winner 2018, Αχιλλέας Πλακίδας, αναδεικνύει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες για την σωστή διαδικασία pre-batching, συντήρησης και εμφιάλωσης ενός cocktail, με βάση το Roe& Co Irish Whiskey.

Το #WorldClass20121 ξεκίνησε!

Είστε έτοιμοι; Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο World Class Studios 2021 Webinar!

#WorldClass #WorldClassGreece #truespirit