Το νέο bar Barro Negro Athens μας καλεί να ξανασκεφτούμε το Μεξικό

Ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα πίσω απο τη πλατεία Κλαυθμώνος, εύκολα αναγνωρίζουμε πλέον μία νέα μοντέρνα επιγραφή που φέρει πάνω της το όνομα Barro Negro.
Ένα όραμα που είχαν 3 παθιασμένοι φίλοι για τη δημιουργία ενός χώρου ώστε να εκφράσουν τον θαυμασμό τους τόσο για τη κουλτούρα του Μεξικό, όσο και για τη νέα μοντέρνα οπτική του. Εμπνευσμένοι από την Μεξικάνικη χειροτεχνία, την καθημερινότητα και τον μοναδικό τρόπο παραγωγής των αποσταγμάτων αγαύης.

Barro Negro σημαίνει “μαύρος πηλός” και αναφέρεται σε κεραμικό σκεύος όπου προέρχεται απο την πόλη της Oaxaca, γνωστό για τα μοναδικά σχέδια και το τυπικό μαύρο του χρώμα.

Μία πανέμορφη καμάρα μέσα και έξω απο το μπαρ καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα από τα 120 Tequila και Mezcal σε μια μοντέρνα, αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακή μεξικάνικη ατμόσφαιρα, δίνοντας την αίσθηση των μικρών, απογευματινών περιπάτων γύρω από τη Guadalajara, τη πόλη της Tequila και τη πολύχρωμης Oaxaca.


Οι καθαρές γραμμές, τα χρώματα και οι υφές θυμίζουν τις παραδοσιακές Haciendas με τα πλακόστρωτα δάπεδα δημιουργώντας την εντύπωση μεξικάνικης αυλής.


Για τη λίστα των κοκτέιλ έχουν επιλεχθεί τα καλύτερα συστατικά με σκοπό τη δημιουργία σύγχρονων ποτών όπως η Tradicional Paloma, καθώς επίσης και νέες τεχνικές, αλλά πάντα με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την προέλευση των αγαπημένων μας αποσταγμάτων.

#RethinkMexico

Σας καλούμε λοιπόν να ξανασκεφτείτε το Mexico και ζήσετε μία νέα εμπειρία στο πρώτο Paloma Embassy by THREE CENTS, μέσα απο τα δικά μας μάτια, σε αυτή τη μικρή μοντέρνα μεξικάνικη απόδραση στο κέντρο της Αθήνας.

#barronegroathens #rethinkmexico #modernmexico #palomaembassybythreecents

5 ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ | 10561 ΑΘΗΝΑ

www.barronegro.gr
Social Media: @barronegroathensbarronegroathens