Ο Όμιλος PERNOD RICARD υποδέχεται το ιταλικό super premium gin MALFY

pernod ricard logo

 

Ο Όμιλος PERNOD RICARD υποδέχεται το ιταλικό super premium gin MALFY

Ο Όμιλος Pernod Ricard ενδυναμώνει περαιτέρω το portfolio των super-premium brands που διαθέτει

Ο Όμιλος Pernod Ricard προχώρησε στην εξαγορά του ιταλικού super premium gin MALFY, μία στρατηγική κίνηση επένδυσης σε crafted premium brands. Το ιταλικό gin MALFY, που παράγεται από ένα οικογενειακό αποστακτήριο στη Βόρεια Ιταλία, διαθέτει 4 γευστικές παραλλαγές gin και έχει ήδη παρουσία σε μεγάλες διεθνείς αγορές όπως των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας.

H σειρά των super premium gins MALFY διαθέτει την πιστοποίηση G.Q.D.I. που εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την τοποθεσία παραγωγής τους, στο αποστακτήριο της οικογένειας Vergnano, που βρίσκεται στην πόλη Moncalieri, στη Βόρεια Ιταλία. Bασικά συστατικά της σειράς είναι το νερό της ψηλότερης πηγής στην Ιταλία στο βουνό Monviso δίπλα στο αποστακτήριο, τα μεσογειακά λεμόνια της διάσημης ακτής Αμάλφι, τα ροζ γκρέιπφρουτ και τα πορφυρά πορτοκάλια από τη Σικελία.

Όπως δήλωσε ο κ. Christian Porta, Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρικής Ανάπτυξης και Μέλος του ΔΣ του Ομίλου Pernod Ricard: «Η εξαγορά της σειράς MALFY πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μακροχρόνιας στρατηγικής μας να επενδύουμε σε μάρκες με ισχυρή δυναμική σε αναπτυσσόμενες κατηγορίες. Σύμφωνα με το στρατηγικό μας σχέδιο «Transform and Accelerate», θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε ενεργά το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιό μας».

Η εξαγορά αυτή είναι μία στρατηγική κίνηση του Ομίλου Pernod Ricard στο πλαίσιο της επέκτασης του χαρτοφυλακίου του στις κατηγορίες των ταχέως αναπτυσσόμενων super premium crafted και αρωματισμένων gin, σε συνέχεια της απόκτησης του gin Monkey 47 από τον Όμιλο, το 2016.