Δροσιστικά Summer Cocktails από το Cardhu Single Malt Whisky για καλοκαιρινές νύχτες!

Το Cardhu Single Malt Scotch Whisky προτείνει δροσιστικά Summer serves, που θα συνοδεύσουν τις πρώτες καλοκαιρινές νύχτες!

Αυτό το καλοκαίρι, το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky, πιστό στο ειλικρινές και γενναιόδωρο πνεύμα φιλοξενίας, που δίδαξε η δημιουργός του Helen Cumming, αποτελεί αφορμή να βρεθούν φίλοι και να απολαύσουν γευστικά και ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktail serves, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρέες μαζεύονται γύρω από τραπέζια, γεμάτοι χαμόγελα, μοιράζονται ιστορίες, σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές και απολαμβάνουν το χρόνο τους, μαζί. Αυτές τις συναντήσεις, συντροφεύει το Cardhu Single Malt Scotch Whisky, που αναδεικνύει τις σχέσεις που αξίζουν και διαρκούν στον χρόνο.

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις του Fine Drinking, όπου το whisky πρωταγωνιστεί στα καλοκαιρινά highballs,  το Cardhu, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα απολαυστικά αυτά serves. Αναζήτησε το εκλεκτό Cardhu Single Malt Scotch Whisky στο αγαπημένο σου bar ή  δώρισέ το στους αγαπημένους σου και απολαύστε μαζί μοναδικά cocktails.

Μια κίνηση αγάπης. Φιλίας. Εκτίμησης. Που θα μείνει στο χρόνο.

Για εκείνους που είναι ιδιαίτερα «προσεκτικοί» με τα συστατικά και τις θερμίδες στην ημερήσια διατροφή τους, στα menu των μπαρ αυτό το καλοκαίρι κάνουν την εμφάνισή τους και vegan & low ABV cocktail serves.

Το Cardhu Colada είναι ένα από αυτά! Μια αναπάντεχη, μοντέρνα εκδοχή της διαχρονικής colada, με βάση το Cardhu Single Malt Scotch Whisky 12years old.

Cardhu Colada

  • 50ml Cardhu 12yrs
  • 90ml χυμό ανανά
  • 20ml κρέμα καρύδας
  • 10ml φρέσκο χυμό lime
  • dashes Angostura Bitters
  • 1 πρέζα αλάτι

Ακόμα μια πρόταση, που αξίζει να εντάξει κάποιος στις cocktail επιλογές του, είναι αυτή των cocktails με χαμηλό αλκοολικό βαθμό (low ABV), χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση! Δοκιμάστε το Cardhu Spirtz.

Cardhu Spirtz

            30ml Cardhu 12yrs
            10ml φρέσκο χυμό λεμόνι
            10ml σιρόπι μελιού
            Συμπληρώστε με σόδα

Δυο φρέσκιες και απολαυστικές καλοκαιρινές προτάσεις σερβιρίσματος, με βάση το Cardhu Single Malt Scotch Whisky 12 years έρχονται να συνοδεύσουν αρμονικά τις καλοκαιρινές σας στιγμές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ