whisky live 2018

Whisky Live 2018 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

Τhe Culture of Whisky

To Βρετανικό event παρουσιάζει το Luxury Sampling σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Το Whisky Live, το κορυφαίο premium whisky event, με περισσότερες από 45 ετήσιες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, μετά την περσινή 1η επιτυχημένη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά. Δύο events σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα υπόσχονται στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας που ζωντανεύει τις αισθήσεις.

To event θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Makedonia Palace και στην Αθήνα την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Helexpo Maroussi, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες του premium whiskies και spirits, single malts, σπάνιες εμφιαλώσεις, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες, επιλεγμένα whisky cocktails, καθώς και brands που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά.

 

Το κόστος ενός VIP εισιτηρίου ξεκινά από 30€ αλλά οι λάτρεις της πολυτέλειας και οι aficionados του whisky μπορούν να προμηθευτούν ένα από τα περιορισμένης διαθεσιμότητας Exclusive εισιτήρια, για να δοκιμάσουν στο ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας Glencairn, μία πρόσθετη σειρά από 19 extra premium labels, τα οποία έχουν επιλεγεί μόνο για εκείνους.

Την απόλαυση θα απογειώσουν οι gourmet δημιουργίες finger food από επιλεγμένα εστιατόρια, προϊόντα υψηλής ποιότητας και τους Executive Chefs της ETOILE by Les Chefs. Μέσα από ένα “παιχνίδι” με τις γεύσεις και τα αρώματα, θα ανακαλύψετε νέους και κλασικούς συνδυασμούς με τα labels που θα δοκιμάσετε και θα μυηθείτε στην τέχνη του food pairing.

Ta “Oscars” των Whiskies, τον θεσμό των World Whiskies Awards, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Πρόεδρος τους κ. Rob Allanson, o οποίος θα ξεναγήσει το κοινό στις κατηγορίες των “World Best” και θα μιλήσει για τα labels που έχουν διακριθεί το 2018.

Ο κ. Allanson, στο πλαίσιο των διοργανώσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα διεξάγει 3 premium masterclasses με ειδικές σπάνιες εμφιαλώσεις, από τα συνολικά 22 masterclasses και tasting sessions που θα προσφέρει το Whisky Live στους επισκέπτες των δύο events.

 

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει και 6 masterclasses με θέμα «Food Pairing with Whisky” από τον διακεκριμένο Whisky Expert κ. Πέτρο Χαριζόπουλο, ο οποίος το 2018 ανακυρήχθηκε ως Ambassador του Whisky Live στην Ελλάδα και αποτελεί τον πρώτο regional Ambassador του θεσμού.

Και όσοι από τους παρευρισκόμενους επιθυμούν να προμηθευτούν τα spirits της επιλογής τους, το  WL Shop, το οποίο λειτουργεί με τη συνεργασία της Κάβας Ανθίδη, θα προσφέρει τα premium ποτά σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Όπως αναφέρει η Managing Director του Whisky Live για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, κ. Τερέζα Κόνσολα, η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και η Λεμεσός ανήκουν πλέον στις 45 πόλεις που έχουν επιλεγεί ανά τον κόσμο για να μυήσουν το κοινό στην κουλτούρα τoυ whisky και της απόλαυσης του Luxury Sampling.

Το Whisky Live είναι responsible drinking event και στηρίζει την υπεύθυνη κατανάλωση. Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Εισιτήρια μπορεί κανείς να προμηθευτεί online από το Viva.gr, για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ  και για την Αθήνα ΕΔΩ.