Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, νέος Global Brand Ambassador της Casa Cuervo!

Άλλη μια διάκριση Έλληνα σε παγκόσμιο επίπεδο:
Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, νέος Global
Brand Ambassador της Casa Cuervo!

“Hard work, pays off” («η σκληρή δουλειά, ανταμείβεται») όπως λένε και στο εξωτερικό, και δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη εισαγωγή για να ανακοινώσουμε ότι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Στέλιος Παπαδόπουλος (μέχρι πρότινος Brand Ambassador της τεκίλας Jose Cuervo στην Ελλάδα) αναλαμβάνει καθήκοντα “Global Brand Ambassador for Casa Cuervo” με σκοπό να διαδώσει σε κάθε άκρο της γης την κατηγορία της τεκίλας, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και την ιδιαιτερότητα του φυτού από το οποίο προέρχεται αυτή, την αγαύη, ώστε να ενισχύσει την αξία και την εικόνα της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας ως bartender, o Στέλιος Παπαδόπουλος στόχευε ψηλά προσπαθώντας να εξελιχθεί, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες μέσα από ταξίδια, σεμινάρια, βιβλία και διαγωνισμούς bartending.

Ένα ταξίδι στο Μεξικό το 2011, έμελλε να του αλλάξει τη ζωή καθώς γνώρισε από κοντά ένα απόσταγμα, το οποίο λάτρεψε σε βαθμό που τον έκανε να αφοσιωθεί εξολοκλήρου σε αυτό. Η αγάπη του για την…αγαύη δεν πέρασε απαρατήρητη από την εταιρεία Beverage World, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Jose Cuervo στην Ελλάδα, η οποία εκτιμώντας το πάθος του για την κατηγορία της τεκίλας, τον ενέταξε στο δυναμικό της ως Brand Ambassador της Jose Cuervo (2012).

Έτσι λοιπόν, οι καρποί της αφοσίωσης του Στέλιου Παπαδόπουλου στην κατηγορία της τεκίλας άρχισαν να ανθίζουν, αναλαμβάνοντας να διαδώσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης μάρκας τεκίλας παγκοσμίως, στην ελληνική αγορά, μέχρι που φτάσαμε στο 2016 και τη διάκριση του από το Επιμελητήριο της Τεκίλας στο Μεξικό (CNIT) ως τον πρώτο μη Μεξικανό Tequila Connoisseur (!).

Η συνεισφορά του στην Jose Cuervo στην ελληνική αγορά, πάντα υπό την καθοδήγηση της Beverage World η οποία του προσέφερε απλόχερα όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθεί και να αναδείξει τις περγαμηνές του μέσα από ομαδική δουλειά, κίνησε τον ενδιαφέρον της μάρκας, η οποία τον αντάμειψε με μια ακόμη διάκριση.

Πλέον, ο Στέλιος Παπαδόπουλος συστήνεται ως “Global Brand Ambassador for Casa Cuervo ” και θα τον βλέπουμε σπάνια καθώς θα ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο για να διαδώσει την κατηγορία της τεκίλας μέσα από τη ματιά της Νο.1 τεκίλας παγκοσμίως, της Jose Cuervo, καθώς και των υπολοίπων αποσταγμάτων αγαύης του οίκου, όπως οι τεκίλες Gran Centerario, 1800, Maestro Dobel και το μεσκάλ Creyente!