Back to the Roots week 2018

Back to the Roots Week: 14-20 Μαΐου

Η Roots, η οικογένεια των τεσσάρων ελληνικών premium liqueurs (ROOTS MASTIC, ROOTS KANELA, ROOTS RAKOMELO, ROOTS DIKTAMO) διοργανώνει το “Back to the Roots Week”. H φιλοσοφία της συγκεκριμένης ενέργειας στηρίζεται στην ανάγκη για επιστροφή στις “ρίζες” και φέρνει στην επιφάνεια παράγοντες όπως η απλότητα και η φυσικότητα. Σε αυτά τα στοιχεία άλλωστε βασίζονται και οι αρχές της Roots.

‘’Πες μια ιστορία για την απλότητα και τη φυσικότητα των πρώτων υλών μέσα από το μπαρ σου, αναζήτησε τις ρίζες σου και κάνε ένα μικρό βήμα προς τη βιώσιμη κατανάλωση”

roots spirits

 

Η ενέργεια πραγματοποιείται ταυτόχρονα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Μιλάνο, τη Ρώμη, το Λονδίνο και το Παρίσι και δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μπαρ να συμμετάσχουν.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εβδομάδας, τα συμμετέχοντα μπαρ θα σερβίρουν 3 απλά cocktails με Roots, τα οποία θα διηγούνται μια ιστορία, που θα συνδέει τις ρίζες των ανθρώπων πίσω από την μπάρα με τις ρίζες των Roots.

Το κάθε μπαρ θα λάβει ένα σετ από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά (καλαμάκια από μπαμπού -στηρίζοντας το κίνημα #refusethestraw-, ένα κεραμικό mixing glass που χρησιμεύει και για fermentation / premixing cocktails, καταλόγους με τις προτάσεις της εβδομάδας κ.ά.). Στόχος της ενέργειας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στον τομέα της ανακύκλωσης και της βιώσιμης κατανάλωσης.

Back to the Roots week 2018

 

Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών της Roots για την καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης. Ενδεικτικά, έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά η συλλογή φιαλών Roots από συγκεκριμένα σημεία και η ανακύκλωσή τους.

Οι εγγραφές για το Back to the Roots Week έχουν ήδη ξεκινήσει και η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι και την 1η Μαίου.

Μπορείτε να δείτε τους συμμετέχοντες, τις λεπτομέρειες και να δηλώσετε συμμετοχή στο ειδικά αφιερωμένο site Back to the Roots ProjectΤο κάθε bar θα έχει τη δική του διαμορφωμένη σελίδα στο site.

Have a look…

Συνοπτικά:

  • 14-20 Μαΐου: 1 εβδομαδα, 3 serves, 1 μικρό βήμα προς τη βιώσιμη κατανάλωση.
  • 3 απλές συνταγές Roots
  • Eπικοινωνία, registration, λίστα συμμετεχόντων και λεπτομέρειες για την ενέργεια στο dedicated site Back to the Roots Project.

“Truly great drinks are easy to make, you just need the elements, unique ingredients & a story to tell.”