Το 1ο βραβείο για Ελληνικά Cocktails με λικέρ Περγαμόντο Κάστρο

Ελληνικό Cocktail 2018: 1ο βραβείο με λικέρ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΚΑΣΤΡΟ!

Το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο αποτέλεσε βασικό συστατικό του cocktail “Nemesis” που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «Ελληνικό Cocktail» των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Cocktail του Beer & Spirits Show 2018 που διοργάνωσε η Hellenic Barmen Association (13η HORECA, Αθήνα). Δημιουργός και νικητής ο Κωνσταντίνος Ριστάνης (Spitaki bar – Ιωάννινα).

tentoura kastro τεντούρα κάστρο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα προϊόντα της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από φυσικά εκχυλίσματα, αποτέλεσαν σταθερή αξία και πηγή έμπνευσης για τους διαγωνιζόμενους bartenders.

tentoura kastro τεντούρα κάστρο

Το έργο των κριτών για την ανάδειξη των καλύτερων cocktails ήταν δύσκολο, καθώς όλες οι δημιουργίες ήταν αξιόλογες. Ωστόσο, φέτος ξεχώρισε η συνταγή που περιείχε λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, συστατικό άκρως ελληνικό, από τις καλύτερες ποικιλίες αχαϊκών περγαμόντων. Αρωματικό, φρουτώδες, ελαφρώς πικρό, σίγουρα απολαυστικό, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη γεύση του. Παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα φλούδας περγαμόντου με παραδοσιακό τρόπο και αποτελεί εγγύηση ποιότητας για κάθε συνταγή κοκτέιλ!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tentoura.gr