hendricks gin hendrick's circus gin

Life is a… Circus event by Hendrick’s Gin

 

Θυμάμαι ότι το αγαπημένο μου επεισόδιο από την σχετικά χλιαρή σειρά True Blood, ήταν όταν η πρωταγωνίστρια ανακάλυψε ένα μαγικό κόσμο νεράιδων, μέσα στο δάσος. Κάπως έτσι νιώσαμε το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου, φτάνοντας στο media event του Hendrick’s Gin με θέμα το Circus! Από την είσοδο κι όλας καταλάβαινες ότι μέσα σε περιμένει το παράδοξο. Pop corn και Μαλλί της Γριάς ήταν το welcome στην πόρτα, που μόλις την ανοίξαμε βρεθήκαμε σε έναν κόσμο που δεν μπορούσες να καταλάβεις αν έμοιαζε με ταξίδι σε άλλη διάσταση ή αν ανακάλυψες ένα καλά κρυμένο μυστικό της Αθήνας.  Η αλήθεια είναι ότι στο The Likker μας αρέσουν οι ιστορίες και το styling της βικτωριανής εποχής. Τι καλύτερο λοιπόν όταν αυτό συνδυάζεται και με το αγαπημένο Hendrick’s Gin

hendrick's gin circus

Όμορφα ντυμένες κοπέλες με ξύλινους δίσκους, μας πρόσφεραν δροσερά cocktails αλλά και το μικρό Sociably sticker με τα hashtags της βραδυάς. Τι άλλο θα μπορούσαν να ήταν από το #HendricksGin και #HendricksCircus. Με το cocktail μας στο χέρι εισχωρήσαμε βαθιά μέσα στο Circus themed, Art Factory όπου κυριαρχούσε σιγά σιγά ένα μεταδοτικό χαμόγελο. Όπου και να κοίταγες έβλεπες κάτι μαγικό. Κάτι βγαλμένο μέσα απο ταινία ή βιβλίο. Έβλεπες την υπέροχη φιλοσοφία του Hendrick’s Gin ντυμένη με τα πιο παράδοξα και ασυνήθιστα στοιχεία.

hendrick's gin circus

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολλά υπέροχα cocktails, που μπορούσαμε να παραγγείλουμε από κομψούς bartenders στα μπαρ του Circus. Δοκιμάσαμε και τα 3 διαθέσιμα, τα οποία βρήκαμε εξαιρετικά τόσο στην γεύση όσο και στην παρουσίαση και στα αλλόκοτα ονόματα τους.

gin hendrick's gin circus

Ο Ringmaster μας παρουσίασε με βροντερή φωνή τους εκλεκτούς πρωταγωνιστές της βραδιάς. Την Fortune Teller gypsy queen, με το χάρισμα να γνωρίζει πιο Hendrick’s cocktail σου ταιριάζει. Τον άνθρωπο-μάρμαρο, επονομαζόμενο και very Strongman. Την Heindi, την εναέρια χορεύτρια και την Hendra, τη γυναίκα-λάστιχο. Επιπλέον, οι σιαμαίες αδερφές, που μοιράζονται τα πάντα εκτός από το Hendrick’s cocktail τους, μαζί με τον Juggler Pepe Peperonious και τον maître της σιωπηλής κωμωδίας, Alex de Paris, σαγήνευαν τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές τους.

hendrick's gin circus

Απολαύσαμε πραγματικά την υπέροχη αυτή βραδιά και αναμένουμε με αγωνία το επόμενο unusual event από το Hendrick’s Gin.

Όλοι οι ήρωες του Hendrick’s Circus βρέθηκαν επί σκηνής, δίνοντας ένα πραγματικά απροσδόκητο
Grand Finale! 

 

Άρθρο: Βασιλική Χρυσοβιτσιώτη