Sūpāsawā: premium sour mix Το alter ego του λεμονιού και του λάιμ!

Sūpāsawā

 

Το άγιο δισκοπότηρο της κλασικής και της σύγχρονης τέχνης του mixology, είναι ο τρόπος χρήσης της οξύτητας, η οποία θα ισορροπήσει τη γεύση και την αίσθηση στο στόμα, των κοκτέιλς  και των αναμεμιγμένων ποτών. Για αυτό το σκοπό, παραδοσιακά γίνεται χρήση διαφορετικών ειδών ξινών γεύσεων που συνήθως προέρχονται από νωπά φρούτα και λαχανικά. Για παράδειγμα, ο φρέσκος χυμός του λεμονιού και του λάιμ περιέχει κιτρικό οξύ, ενώ το ραβέντι και τα μήλα περιέχουν ένα σύμπλεγμα μηλικού οξέος με μια ιδέα κιτρικών και οξαλικών οξέων και τα σταφύλια περιέχουν κυρίως τρυγικό οξύ.

Το Sūpāsawā βάζει με επιτυχία την δημιουργικότητα στην τέχνη του mixology, βοηθώντας του επαγγελματίες και όχι μόνο, να χρησιμοποιούν ένα προϊόν αξιόπιστο, σταθερό, οικονομικό και βιώσιμο,  με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το απόλυτο premium sour mix!

Το Sūpāsawā θα γίνει ο καλύτερος φίλος και βοηθός σας πίσω στο μπαρ. Μια πραγματική λύση, εύκολη και πρακτική για τους bartenders και τους mixologists. Η μεγάλη λεπτομέρεια και προσοχή στην δημιουργία του Sūpāsawā, που αποτελείται από απεσταγμένο νερό, πέντε διαφορετικούς τύπους οξέος, λίγη ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι, κάνει τα κοκτέιλ σας να τραγουδούν!

 

 

ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
Το Sūpāsawā περιέχει τον καθαρότερο τύπο νερού, που προέρχεται από την απομάκρυνση όλων των ανόργανων αλάτων και των οργανικών ουσιών του νερού, μέσω απόσταξης. Αυτό επιτυχαίνεται από το βράσιμο του νερού σε ατμό, κατόπιν συμπυκνώνεται και υγροποιείται ξανά, αφήνοντας  πίσω τις περισσότερες ακαθαρσίες.

ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ
Το κιτρικό οξύ είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό από όλα τα οξέα. Πρόκειται για ένα οργανικό οξύ που υπάρχει με φυσικό τρόπο και σε υψηλές συγκεντρώσεις σε λεμόνια και λάιμ, μαζί με το μηλικό οξύ.

ΜΗΛΙΚΟ ΟΞΥ
Το μηλικό οξύ δίνει μια πιο ώριμη, ευχάριστη και αναζωογονητική ξινή γεύση. Αυτό το οργανικό οξύ υπάρχει με φυσικό τρόπο σε μήλα, βερίκοκα, μούρα, κεράσια, σταφύλια, ροδάκινα, αχλάδια, δαμάσκηνα και κυδώνια. Επίσης βρίσκεται πολύ καθαρό και αγνό στο λαχανικό ραβέντι, και δίνει στο αλάτι και στο ξύδι την ένταση που απαιτούν.

ΤΡΥΓΙΚΟ ΟΞΥ
Το τρυγικό οξύ είναι ένα ακόμη οργανικό οξύ που υπάρχει με φυσικό τρόπο στα σταφύλια, τις μπανάνες, τα γκρέιπφρουτ και τα φρούτα ταμαρίντ. Προσθέτει μια αλμυρή πινελιά και μια στυπτικότητα στην ξινή γεύση.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΞΥ
Το ηλεκτρικό οξύ είναι ένα οργανικό οξύ που χρησιμοποιείται κυρίως ως ρυθμιστής οξύτητας και βελτιωτικό γεύσης προσθέτοντας μια πινελιά umami στην ξινή γεύση.

ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΞΥ
Το φωσφορικό οξύ είναι ένα αδύναμο ανόργανο οξύ που είναι υπεύθυνο για την ξινή και πικρή γεύση, για παράδειγμα, μαρμελάδες, κόκα-κόλες και λεμονάδες. Προσθέτει ένα ξεχωριστό άγγιγμα στην ισορροπία της οξύτητας.

 

Sūpāsawā

 

XAMHΛO ΚΟΣΤΟΣ 
Το Sūpāsawā μειώνει δραματικά το κόστος του ποτού. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τον πολύτιμο χυμό σας λεμονιών και λάιμ και άρα περιορίζετε πολύ τις ποσότητες που αγοράζετε.  που δεν χρειάζεται να αγοράσετε πια.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
Το Sūpāsawā μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά το άνοιγμα, ενώ οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί λεμονιού και λάιμ αλλοιώνονται μετά από δύο ημέρες.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το Sūpāsawā μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα σας.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ένα μπουκάλι Sūpāsawa καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από το ισοδύναμό του σε λάιμ και λεμόνια.

Για χώρους και εκδηλώσεις όπου σερβίρονται μεγάλοι όγκοι κοκτέιλ, το Sūpāsawā είναι ο ιδανικός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου και χώρου.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Η γεύση του χυμού λεμονιού και λάιμ μπορεί να επηρεαστεί από πάρα πολλούς παράγοντες, όπως ο χρόνος παραγωγής του χυμού ή η ωριμότητα των καρπών. Το Sūpāsawā έχει πάντα την ίδια σταθερή γεύση, όποτε και όπου χρησιμοποιηθεί.