grace gin

Το GRACE Gin, διακρίνεται για 2η φορά!

Το GRACE Gin, διακρίνεται για 2η φορά!

O Διεθνής Διαγωνισμός οίνων και αποσταγμάτων  (IWSC) έγινε φέτος για  49η χρονιά. Ο IWSC  βασίζεται όχι μόνο στην οργανοληπτική δοκιμή (blind tasting), αλλά και στην χημική ανάλυση των αλκοολούχων. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν σχεδόν 90 χώρες από όλον τον κόσμο, των οποίων τα ποτά ελέγχονται, για αρκετούς μήνες, από 400 κριτές. Οι τελευταίοι, φαίνεται πως αντιλήφθηκαν την μοναδικότητα του Grace, χάρη στον πλούσιο αρωματικό του χαρακτήρα, που  προέρχεται από τα βοτανικά στοιχεία που συναντώνται από τα βουνά έως τη θάλασσα της ελληνικής φύσης.

Η διπλή απόσταξη του Grace σε παραδοσιακό άμβυκα, δίνει σαν αποτέλεσμα ένα gin 45.7% αλκοολικών βαθμών, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο ελληνικό απόσταγμα, διακρίθηκε στην κατηγορία “Gin – London Dry – 45%+” με Silver Award. Το Grace Gin όμως, εντυπωσίασε τόσο πολύ, που απέσπασε και 2ο Silver στην κατηγορία Gin & Tonic. Τα δύο ασημένια μετάλλια στον διαγωνισμό IWSC, έρχονται να προστεθούν στη βράβευση του Grace ως “Winner” στον πρόσφατο διαγωνισμό Gin Guide Awards 2018.

Οι διακρίσεις του ελληνικού Grace Gin στο εξωτερικό, αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα πραγματικά χαρισματικό προϊόν, για το οποίο η εταιρεία παραγωγής, LKC Premium Drinks in Greece, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη.

web: https://www.lkc-drinks.com/
Fb page :
https://www.facebook.com/gracelkcdrinks/
Instagram :
@gin.grace