Havana Club Union rum ciggar the likker

Επίσημη παρουσίαση του Havana Club Unión

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα του Havana Club Unión στην Ελλάδα, του πρώτου κουβανέζικου ρουμιού που δημιουργήθηκε για να ταιριάξει με την εκλεπτυσμένη και γεμάτη γεύση ενός εξαίρετου κουβανέζικου πούρου. Στην ταράτσα του Mary Pickford, εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι το Havana Club Unión, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον Maestro Ronero, και δημιουργό του, Asbel Morales που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Ευρώπη. Ο Asbel Morales «ξενάγησε» τους προσκεκλημένους στην απολαυστική πολυτέλεια του Unión και στο μοναδικό συνδυασμό του με κουβανέζικα πούρα, μέσα από την εμπειρία της “Sobremesa” (παράδοση που θέλει τους Κουβανούς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρούμι παρέα με ένα πούρο, μετά το φαγητό).

 

Το Havana Club Unión είναι δημιούργημα της συνεργασίας δύο εμβληματικών κουβανέζικων μαρκών, των Havana Club και Cohiba. Δημιουργήθηκε από προσεκτικά επιλεγμένες βάσεις ρουμιού που ωριμάζουν με τη φυσική και ολοκληρωμένη διαδικασία της παλαίωσης σε βαρέλια (Cuban añejamiento), επιλεγμένα ένα προς ένα από τον Maestro Ronero Asbel Morales, για να ταιριάζει απόλυτα με τα πούρα Cohiba.

Tο Havana Club Unión χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή βαθιά κεχριμπαρένια λάμψη στην όψη του ενώ στη μύτη κυριαρχούν πλούσια αρώματα από δρύ, καπνό και καρύδα. Γευστικές νότες βανίλιας, σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία.

 

Αποτελεί την τελευταία προσθήκη της ultra-premium σειράς ρουμιών Havana Club Icónica Collection – μιας σειράς από ιδιαίτερα παλαιωμένα ρούμια, η οποία ήδη περιλαμβάνει τα: Havana Club Selección de Maestros, Havana Club Añejo 15 ετών και Havana Club Máximo Extra Añejo.

Havana Club Union maestros 15 anos rum ciggar the likker