moonshine festival ranch likker country

MOONSHINE FESTIVAL 2016

To The Ranch το επισκέφτηκαμε πρώτη φορά πέρσι, στο Ηalloween Εvent που διοργανώνει. Έχοντας δει κάποιες φωτογραφίες, ξέραμε ότι είναι ένας χώρος που θυμίζει άγρια δύση, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ, πόσο πολύ θα μας εντυπωσιάσει από κοντά. Τα ξύλινα σπίτια, το saloon, τα άλογα, τα διάφορα μικρά οικήματα, όχι μόνο παραπέμπουν θεματικά στο West, αλλά σου δημιουργούν την αίσθηση ότι μεταφέρεσε σε μια άλλη διάσταση, σε μια άλλη εποχή. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για μια ευχάριστη απόδραση στη φύση, ειδικά για οικογένειες με παιδιά.

Τη μικρή αυτή εισαγωγή την κάναμε γιατί τότε είχαμε παρατηρήσει ένα banner που διαφήμιζε ένα Moonshine Festival που μόλις είχε γίνει. Η πρώτη σκέψη μας κινήθηκε στο θρυλικό απόσταγμα, κατόπιν μάθαμε ότι πρόκειτε για country festival και τελικά αποφασίσαμε να παρεβρεθούμε στο επόμενο. Ένα χρόνο μετά λοιπόν, δώσαμε το παρόν στο Moonshine Festival 2016.

 

Tο festival γίνεται υπό την αιγίδα του Moonshine Radio. Η ιδέα για τη διοργάνωσή του ανήκει στον Σάκη Πρίντεζη και όπως μας είπε, ξεκίνησε από την αγάπη του για την counrty μουσική και την ανάγκη να δημιουργηθεί μια συνάνθροιση ανθρώπων που τους αρέσει, λιγότερο ή περισσότερο η Δύση εν γένει. Σκοπός βέβαια δεν είναι να νοιώθεις cowboy για να επισκεφτείς το festival, αλλά να θες περάσεις ευχάριστα 2 μέρες με τις διάφορες δραστηριότητες που οι διοργανωτές επιμελήθηκαν μέσα στη μαγευτική αύρα του The Ranch, που το συνδιοργανώνει. Cowboys υπάρχουν βέβαια στο χώρο, μια και τα μέλη του club Greekcowboys & Country Girls είναι επίσης συνδιοργανωτές του φεστιβάλ, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε πάρα πολλά happenigs.

Εκτός από μαθήματα line dance, οι παρεβρισκόμενοι μπορούν να περάσουν την ώρα τους κάνοντας ιππασία, τοξοβολία, να δοκιμάσουν την αντοχή τους στον μηχανικό ταύρο-ροντέο ή την τύχη τους στο πέταγμα πετάλου. Για τα μικρά παιδιά υπάρχουν πολλά παιχνίδια, face painting, αλλά κυρίως η ελευθερία που παρέχει το The Ranch να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια.

Φέτος μας περίμενε και μια επιπλέον έκλπηξη. Ο τερματισμός του Moonshine Rally, με ιστορικά αυτοκίνητα και μηχανές και η παρουσία τους στον χώρο για τη διοργάνωση ιδότυπων καλλιστείων, προσέφερε μια επιπλέον retro νότα και ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα πανέμορφα οχήματα και την ιστορία τους.

 

Αφήσαμε για το τέλος την “κορωνίδα” των εκδηλώσεων, το μουσικό κομμάτι του festival. Στο stage του Moonshine Festival ανέβηκαν 4 μπάντες, οι οποίες κινήθηκαν φυσικά σε country, αλλά και rock ‘n’ roll ρυθμούς. Την αρχή έκαναν με πολύ κέφι και ενέργεια ο Nikos Xynos & The Wanted Men. Τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Κηλαηδόνη & The Good Fellas, ερμηνεύοντας υπέροχα διασκευές και δικά της τραγούδια, ενώ οι The Straw Hats Band που ακολούθησαν, με την εκπληκτική τους εμφάνιση και σε συνδιασμό με το περιβάλλον και τα χορευτικά των Greekcowboys & Country Girls, μας δημιούργησαν την εντύπωση ότι βρισκόμαστε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στο τέλος, ο γνωστός rocker με το συγκρότημά του George Gakis & The Troublemakers, μας απογείωσε με ένα pure rock ‘n’ roll σετ.

 

Εμείς από την μεριά μας πήραμε μαζί μας ένα Jack Daniel’s White Rabbit Saloon, για να είμαστε στο κλίμα και νομίζουμε ότι εκτιμήθηκε δεόντος! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με παλιούς και νέους φίλους. Την ημερομηνία του Moonshine Festival αξίζει να τη σημειώσετε στο ημερολόγιό σας.

 

moonshine festival ranch likker country whiskey jack daniels

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.ranch.gr
www.moonshine.gr

 

Άρθρο: Γιάννης Μηλιώνης